MaxHaber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MaxHaber

Güncel Haber Merkezi
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapAna Menü
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» WinRAR (Türkçe) 3.71
"Şerefimle temin ediyorum su temiz" Icon_minitimeSalı Tem. 01, 2008 1:47 am tarafından Admin

» Avast! 4 Home Edition 4.8.1201
"Şerefimle temin ediyorum su temiz" Icon_minitimeSalı Tem. 01, 2008 1:32 am tarafından Admin

» Windows Live Messenger (Türkçe) 8.5
"Şerefimle temin ediyorum su temiz" Icon_minitimeSalı Tem. 01, 2008 12:16 am tarafından Admin

» LimeWire Basic 4.18.3
"Şerefimle temin ediyorum su temiz" Icon_minitimeSalı Tem. 01, 2008 12:14 am tarafından Admin

» Firefox 3 rekora koşuyor
"Şerefimle temin ediyorum su temiz" Icon_minitimePtsi Haz. 30, 2008 11:21 pm tarafından Admin

» Google'a özel çizgi filmler
"Şerefimle temin ediyorum su temiz" Icon_minitimePtsi Haz. 30, 2008 11:19 pm tarafından Admin

» Devlette Microsoft hakimiyeti devam ediyor
"Şerefimle temin ediyorum su temiz" Icon_minitimePtsi Haz. 30, 2008 11:19 pm tarafından Admin

» Ve Nihayet: Diablo 3!
"Şerefimle temin ediyorum su temiz" Icon_minitimePtsi Haz. 30, 2008 11:17 pm tarafından Admin

» Siber korsanlar hayatı kabusa çevirdi
"Şerefimle temin ediyorum su temiz" Icon_minitimePtsi Haz. 30, 2008 11:14 pm tarafından Admin

» ******'sız 'Entornasyonal'de neler oldu?
"Şerefimle temin ediyorum su temiz" Icon_minitimePtsi Haz. 30, 2008 11:09 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
MaxHabere Hoş Geldiniz...




Ortaklar

 

 "Şerefimle temin ediyorum su temiz"

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin



Erkek
Mesaj Sayısı : 112
Yaş : 36
Nerden : Ankara
Kayıt tarihi : 01/06/08

"Şerefimle temin ediyorum su temiz" Empty
MesajKonu: "Şerefimle temin ediyorum su temiz"   "Şerefimle temin ediyorum su temiz" Icon_minitimeC.tesi Haz. 14, 2008 7:15 pm

Gökçek, Kızılırmak suyu tartışmalarına çeşmeden su içerek cevap verdi.
"Şerefimle temin ediyorum su temiz" Gokcekkdkfdg
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, günlerdir tartışılan Kızılırmak suyunun temiz ve sağlıklı olduğunu ispatlamak için kameraların önünde çeşmeden 4 bardak su içti. Gazetecilere evinde de Kızılırmak suyu içtiğini açıklayan Gökçek, "Şerefimi temin ediyorum öğlen akşam Kızılırmak suyu içiyorum" diyerek meydan okudu. Gökçek, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilgili de şok iddiada bulunarak, "Asıl CHP'li İzmir Belediyesi halka 4 kat arsenik içiriyor. CHP sağlık için eğer ciddi ise İzmir'deki arsenik olaylarına el koymalıdır" dedi.

Başkent Ankara'ya 37 gün önce gelen Kızılırmak suyu tartışmalarının ardından yapılan eleştiriler üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bir basın toplantısı düzenledi. Gökçek, Kızılırmak suyunda arsenik iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, İzmir'in çok ciddi bir arsenik olayı ile karşı karşıya kaldığını iddia etti. Gökçek, CHP'li İzmir Belediyesi'nin İzmir'in bazı bölgelerinde arsenik oranlarını rapor haline getirerek gazetecilere dağıttı. Raporda, İzmir'in Karşıyaka Bayraklı bölgesinde, 39 mikrogram, Bornova Kazım Dirlik Mahallesinde 38 .5 mikrogram, Karşıyaka Bayraklı Smyrn Meydanında 39.3 mikrogram, Bornova Erzene Mahallesinde 40.1 mikrogram oranında arsenik olduğunu söyleyen Gökçek,CHP'li milletvekilerin Arsenik'in 40 olduğunu gizleyeceklerini dile getirdi. Kendisi ve Büyükşehir Belediyesi hakkında linç kampanyası başlatıldığını savunan Gökçek, İzmir halkına 40 arsenik içiren İzmir Büyükşehir Belediyesini göreve davet ettiğini açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, geçen yıl Ağustos ayında yapılan su kesintileriyle kendisine yönelik başlayan linç kampanyalarını haketmediklerini söyledi. Kendisine yönelik, ''Suyu Kesikköprü'den 1 yılda getiremez'', ''Bu su içilemez, sülfatı yüksek'', ''Suda ağır metal ve arsenik var'' gibi iddiaların devam ettiğini ifade eden Gökçek, getirilen suyu kentin içme suyu şebekesine verdikten 21 gün sonra da ''Bizi kobay olarak kullandı'' şeklinde iddialarla karşı karşıya kaldıklarını anlatarak oyunlarını bozdukları için çok mutlu olduklarını söyledi. Ankara'nın içme suyunda sağlığı tehdit eden herhangi bir durum olmadığını kaydeden Gökçek, kimsenin halkı paniğe sevk etmeye hakkı olmadığını öne sürdü. Ankara'da suyu verdikten sonra açıklama yaparak bazı sivil toplum örgütlerinin oyunlarını bozduklarını ifade eden Gökçek halkı 'kobay' olarak kullanmalarının mümkün olmadığını söyledi. ''Suyun arıtılamayacağını söyleyen cahildir'' diyen Gökçek, ''Yeterki tesisiniz olsun. Zehirli suyu bile arıtıp içebilirsiniz. Tesisiniz varsa bunu yaparsınız. Ancak bu konuda cahil olanlar bunu bilmez. Çok bilgisiz var'' dedi. ODTÜ Rektörü Akbulut'un 'Kızılırmak suyu ODTÜ'de analiz olmadı' şeklindeki açıklamalarının çarpıtıldığını savunan Gökçek, "''Bizim ODTÜ'ye analiz yaptırmadığımız doğrudur. Kimya mühendisleri ve inşaat mühendisleri odalarının yaptırdığı ve web sayfalarında yayınladıkları analizleri aldık. Biz ODTÜ verilerini tamamen buradan aldık. Çünkü biz Kimya Mühendisleri Odasının ODTÜ'ye yaptırdığı analizi kullandık. Niçin kullanmayalım? Bu analizi birebir aldım. Dava açacaksanız oraya açın. ODTÜ rektörü 'Ankara'nın suyunda Arsenik akıyor demedim' dedi. " şeklinde konuştu. Başkentte suya zam yapılıp yapılmayacağı yönündeki başka bir soruyu ise, Gökçek, ''Suya şu anda zam yok'' yanıtını verdi.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://maxhaber.yetkin-forum.com
 
"Şerefimle temin ediyorum su temiz"
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
MaxHaber :: Güncel Haberler :: Haber Başlıkları-
Buraya geçin: